2018 TUS Sonbahar Dönemi Sonuçlarına Göre Üniversitemiz Tıp Fakültesine Yerleşen Öğrencilerin Kayıt Evrakları

-6 adet fotoğraf
-2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi
-2 adet TUS kazandı belgesi
-2 adet özgeçmiş belgesi (CV şeklinde hazırlanabilir)
-2 diploma fotokopisi varsa aslı gibidir kaşeli ve imzalı olacak yok ise diplomaların asılları yanında getirilecek.

-2 Adet Adli Sicil Kaydı (e-devletten alınabilir)
-2 adet erkekler için askerlik durum belgesi (e-devletten alınabilir)
-2 adet (lisede hazırlık okuyanlar için) hazırlık okuduğuna dair belge
-2 adet hizmet belgesi (çalışanlar kurumlarından, istifalı olanlar en son görev yaptıkları kurumdan alabilirler)

- 2 adet olacak şekilde ekteki Atamaya Esas beyan Formu (fotoğraf yapıştırılarak) ve Mal Bildirimi beyan formu Doldurularak Başvuruda bulunulacaktır. (formlar ıslak imzalı olacak şekilde düzenlenecektir.)

-Açıktan ve istifalı olarak atanacaklar için 4 adet güvenlik soruşturma ve arşiv araştırması formu (Ege Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı sayfasından ulaşılarak sistem üzerinden doldurulacaktır)

Başvuru işlemleri 12.10.2018 tarihinden itibaren on (10) iş günü içerisinde Tıp Fakültesi Asistan Bürosuna yapılacak olup diğer gerekli evraklar büromuzdan temin edilecektir.