Ege Üniversitesinden öğrencilerine üç öğün yemek ve yeni kahvaltı hizmeti

 

 

3 Ekim’den itibaren 3 öğün yemek hizmeti sunmaya başlayan Ege Üniversitesi, 20 Ekim’de zengin kahvaltı menusuyle öğrencilerine hizmet sunmaya devam edecek

 

 

Ege Üniversitesinde  3 Ekim 2016 Pazartesi   gününden itibaren öğrenci odaklı hizmet anlayışının göstergesi olarak öğrencilere  üç  öğün  yemek  hizmeti verilmeye başlandı.

Gerçekleştirilecek hizmet kapsamında,   öğrencilere üç öğün kaliteli  ve sağlıklı yemek servisi yapılıyor.   Yapılan öğün planlamasında günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltıya, öğrencilerin günlük kalori ve enerji ihtiyaçları hesaplanarak  özel bir önem veriliyor.  Çalışmaların sürdüğü 03.10.2016–20.10.2016  tarihleri arasında  geçici olarak öğrencilere kahvaltıda çorba  çeşitleri sunup 20 Ekim’den  itibaren ise öğrencilere; çay-domates-salatalık-peynir-zeytin-bal-reçel-çokokrem-yumurta-tereyağı ve poğaçadan oluşan zengin kahvaltı  menüsü verilecek.